Mogelijkheden

Doarpshûs de Pipegael biedt u een scala aan mogelijkheden. Naast de diverse verenigingen die er gehuisvest zijn vindt u er bijvoorbeeld ook een kinderdagverblijf. Meer informatie over deze vaste ‘bewoners’ leest u hier.

 

Om u een indruk te geven van het dorpshuis volgt hier een beknopt overzicht van de diverse ruimtes. Klik op een afbeelding voor een vergroting.

Entree

De entree biedt een duidelijk overzicht naar de verschillende zalen. Eenmaal, door de automatische schuifdeuren, binnen vindt u aan de rechterzijde de toiletten, en aan de linkerzijde de garderobe en zaal 1.

mogel05

mogel04

Zaal 2

In zaal 2 wordt er gerepeteerd door de beide zangkoren. Zowel ” Ta Gods Eare” als popkoor ”Samar” trainen hier de stembanden. Ook wordt deze zaal gebruikt als stemlokaal tijdens verkiezingen. Andere vaste bezoekers van deze ruimte zijn de dames die ”de Oanrin” bezoeken.

mogel08

mogel03

Entree sportzaal / zaal 5 (bovenzaal)

Via deze entree kunt u naar links waar de kleedruimtes zich bevinden en kunt u via de trap naar de bovenzaal.

mogel02

Zaal 1

Zaal 1 wordt veel gebruikt voor vergaderingen en besprekingen. De ruimte biedt plaats voor 10 tot 15 personen.

mogel07

Loungehoek

Dorpshuis “de Pipegael” beschikt sinds de renovatie ook over een jaloersmakende loungehoek. FF chille op de bank onder het genot van een verfrissinkje, TV’tje erbij, wie doet je wat?!

mogel01Foyer003

De Foyer

Het pareltje is natuurlijk de prachtige foyer. Het beschikt onder meer over een biljart, een tweetal dartborden, een loungehoek met grote TV en een royaal aantal zitplaatsen.

Foyer001 Foyer002