3 december de Hûnekop, de Doelleazen, Captain Disco en Tess and her highway patrol

Op 3 december zal de 3e editie van Broekrock plaats vinden in doarpshûs de Pipegael te Broeksterwâld. Dit keer een gevarieerd programma met de Doelleazen, de Hûnekop, Captain Disco and the Denim dogs en Tess and her Highwaypatrol.

De Hûnekop zette in 2014 de Pipegael al eerder op volledig de kop, daarom hebben beide partijen de handen ineen geslagen om dit jaar Broekrock samen te organiseren. De band zit momenteel op de piek van hun populariteit met hun nieuwe album “Klompetreen” en de daar van afkomstige single “Jild”. Op 15 oktober jongsleden barste het poppodium Iduna te Drachten nog uit haar voegen tijdens het Hûnekopfestival. Het feest was compleet uitverkocht, dus voor degenen die dit hebben moeten missen is Broekrock een mooie herkansing!

De Doelleazen timmeren ook nog steeds flink aan de weg. De onlangs uitgebrachte single met Marcel Smit “Myn âlde puch” kreeg over de 100.000 views op Facebook! Dit is natuurlijk weer compleet andere muziek, maar in het verleden is vaak genoeg gebleken dat de rock van de Hûnekop en de happy hardcore van de Doelleazen, een gouden combinatie is op een feestavond!

Captain disco and the demin dogs zijn de locale helden uit Broeksterwâld. Zij halen hun inspiratie uit bands als; John Coffey, Peter Pan Speedrock, The Offspring etc. In februari wist de mannen met hun rock’n roll, hardcore en punk de 6e editie van “Lytske Wâldpop” te winnen en stonden ze afgelopen zomer nog op het Veenhoopfestival!

Tess and her highway patrol maken onvervalste Rock-a-Billy en dat is ouderwets swingen! Deze te gekke  band is opgericht in januari 2016 maar zit vol met Rock & Roll-ervaring. De band, met frontduo Nataschja van Hijum en Pieter van der Bij, laten je zeker weten dansen, twisten en genieten. Ze zullen de avond openen, dus er wordt aangeraden op tijd aanwezig te zijn om dit niet te missen!

Deur open 20:30

Entree: 15,- vvk. 20,- aan de deur.

Kaarten verkrijgbaar op hunekopshop.nl of bij doarpshûs de Pipegael.

 

thumbnail_img_57011

Geplaatst in Nieuws en getagd met , , , , , .