22 april 2022 Brucifed a tribute to Bruce Springsteen and the E Street Band

22 april 2022 Brucifed a Tribute to Bruce Springsteen and the E Street Band

 

Nummer 3 van The Tribute-Battle of the Bands komt naar Broeksterwâld

Brucified, een tribute aan Bruce Springsteen en the E Street Band

 

14 juni 2016, Bruce Springsteen & the E Street Band op het Malieveld in Den Haag. Ik was er bij en wat ik zag triggerde iets in mij…ZO wil ik het ook….! zanger Nick Dekkers over het ontstaan van “Brucified”…..

Bruce Springsteen is zonder twijfel een van de meest invloedrijke rocksterren aller tijden. Samen met zijn E Street Band is hij legendarisch geworden en veroverde hij een vaste plek in vele harten, platenkasten en hitparades.

Brucified is een waar eerbetoon aan Bruce Springsteen en de E Street Band, met stevige drums, een stuwende bas, gierende gitaren, brullende saxofoon, synthesizergeluid, piano, backing vocals en overtuigende performance van de frontman. Deze band, inmiddels bekend van SBS6 The Tribute – Battle of the Bands, doet er alles aan om het gevoel en geluid te creëren dat hoort bij de live concerten die Bruce nog steeds geeft.

Geniet van een concert van “The Boss”, uitgevoerd door Brucified, een meer dan waardige act en eerbetoon aan Bruce Springsteen & The E Street Band! Vrijdag 22 april in doarpshûs de Pipegael in Broeksterwoude Kaarten in de voorverkoop €20.00, via info@depipegael.nl of 06-54227316. Kaarten aan

Geplaatst in Nieuws.